LICEUL TEHNOLOGIC NUCET
CLASA
PROFILUL
DOMENIUL
Specializare
NR.CLASE/LOCURI
IX-D
Turism si alimentatie
Servicii
Ospatar (chelner), vanzator in
unitati de alimentatie publica
1 clasa / 24 locuri
INVATAMANT PROFESIONAL - curs de zi
Traditie si inovatie in invatamantul romanesc
* Elevii din invatamantul profesional cu durata de 3 ani beneficiaza de sustinere financiara, in conformitate cu prevederile legale, prin Programul national de protectie sociala "Bursa profesionala", aprobata prin Hotarārea Guvernului nr. 1.062/2012, in valoare de 200 lei pe luna.
* Distinct de sustinerea financiara, elevii din invatamantul profesional cu durata de 3 ani pot beneficia si de sprijinul financiar, stimulente si alte forme de sprijin acordate de partenerul de practica, īn conditiile legii si īn conformitate cu prevederile contractului de practica.
* Formarea profesionala initiala prin invatamantul profesional cu durata de 3 ani consta īn:
a) pregatire profesionala de baza intr-un domeniu de formare profesionala, pe parcursul primului an de invatamant profesional;
b) pregatire profesionala generala si de specialitate specifica unei calificari profesionale, pe parcursul celui de-al doilea si al treilea an de invatamant profesional.
    Invatamantul profesional cu durata de 3 ani se finalizeaza cu examen de certificare a calificarii profesionale.

    Mai multe informatii despre calendarul de admitere pentru invatamantul profesional cu o durata de 3 ani, puteti afla la secretariatul Liceului Tehnologic Nucet, telefon 0371319965.
    Pot participa candidatii din seria curenta (clasa a VIII-a) precum si din seriile anterioare care nu implinesc 18 ani pana la data inceperii cursurilor anului scolar 2023-2024.

      *Nota: nu pot fi inscrisi candidatii cu situatia scolara neincheiata, aflati in stare de corigenta sau repetentie.
OFERTA EDUCATIONALA
PENTRU ANUL SCOLAR 2024-2025